Drikkevarer

HUSMANNS VINSTUE

Til en traditionel dansk frokost hører øl og snaps, og vores betjening hjælper gerne med at sammensætte øl og snaps til maden og til Dem. Vores leverandører af drikkevarer er valgt med største omhu. For at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste gæster, har vi det fulde sortiment fra Carlsberg, Jacobsen og Aalborg Akvavit.

CARLSBERG Fra vores gamle Carlsberg øltønde tilbyder vi på fad Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic, resten af sortimentet serveres på flaske. Vores gamle Carlsberg øltønde vidner om, at vi har et langt og godt samarbejde med Carlberg. Vi deler værdier omkring høj kvalitet, stolte traditioner og spændende historie.

” I enhver gastronomisk komposition gælder det om at balancere de forskellige smagsnuancer til en samlet oplevelse. Det samme er tilfældet, når du skal matche mad og øl. Du kan gå efter harmonien og balance – eller kontrast og spænding. Når man arbejder med øl og mad, er essensen at efterstræbe en harmoni, hvor vores sanser bliver både udfordret og behaget, uden af nogen af delene får overtaget. Ved en sådan harmonisk møde står detaljerne skarpt og i bedste tilfælde bliver det en oplevelse for livet. ” Carlsbergdanmark.dk

”Harmoni er målsætningen for ethvert godt måltid. Hovedreglen er at der skal være overensstemmelse mellem øllets og madens fylde. En fyldig ret kræver en fyldig øl, mens en let ret kræver en let øl osv. Næst efter fylden, er det vigtigt at få styr på balancen i smagsintensiteten. Smager maden meget kraftigt, f.eks. som følge af en kraftig krydring, skal man være varsom med at vælge en øl med beskeden smag. Omvendt kan en smagskraftig øl nemt komme til at overdøve en skrøbelig delikat ret.” ~ jacobsenbryg.dk

For uden de 4 varianter på fadøl, har vi et udvalg fra Nørrebro bryghus.
Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl. Spørg tjeneren om udvalget på flaske.
Desuden er udvalg af Jacobsen, Wiibroe, Tuborg og Carlsberg på flaske som også skifter i forhold til sæson.

”Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge – den originale krystalklare danske kommenakvavit. Det var brændevinspioneren Isidor Henius, der i 1846 første gang satte flasken med den karakteristiske rød-hvide etiket på frokostbordet, og dér har den holdt sig lige siden. Aalborg Taffel Akvavit – eller Rød Aalborg, som den også kaldes – er fortsat Danmarks mest populære spiritus. Den er både med, når danskerne dækker op til frokost, og når kongehuset inviterer til taffel.

Men der jo ikke kun den ”Røde Aalborg”, som er på hylden til frokosten på Husmanns Vinstue. Vi har et bredt udvalgt af Akvavitter og snapse, der spænder sig over flest danske, men også lidt fra vores nordiske venner. På nuværende tidspunkt tæller det 33 forskellige.  En smagspalet som kommer forbi det traditionelle, utraditionelle, anderledes og snapse med et tvist.

Skål og velbekomme.

BOOK DIT BORD HER

Lad Dem friste og gå på opdagelse i vores mange lækre smørrebrød hvor De selv kan sammensætte Deres frokost, eller prøv vores populære og nøje sammensatte menuer

DRIKKE

læs mere

MAD

læs mere

SELSKABER

læs mere

RESERVATION

læs mere