Drikkevarer

HUSMANNS VINSTUE

Hvad er en dansk frokost uden øl og snaps?

Overhovedet ikke det samme!

Vi mener, at øl og snaps hører til en traditionel dansk frokost. For at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste gæster tilbyder vi det fulde sortiment fra Carlsberg, Jacobsen og Aalborg Akvavit.

Og vores betjening hjælper gerne med at sammensætte øl og snaps til maden og til dig. Vores leverandører af drikkevarer er valgt med største omhu, dette for at sikre at kvaliteten er i top.

Carlsberg

Fra vores gamle Carlsberg øltønde tilbyder vi Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic på fad. Resten af sortimentet serveres på flaske. Vores gamle Carlsberg øltønde vidner om, at vi har et langt og godt samarbejde med Carlsberg. Vi deler værdier omkring høj kvalitet, stolte traditioner og spændende historie.

” I enhver gastronomisk komposition gælder det om at balancere de forskellige smagsnuancer til en samlet oplevelse. Det samme er tilfældet, når du skal matche mad og øl. Du kan gå efter harmonien og balance – eller kontrast og spænding. Når man arbejder med øl og mad, er essensen at efterstræbe en harmoni, hvor vores sanser bliver både udfordret og behaget, uden af nogen af delene får overtaget. Ved et sådan harmonisk møde står detaljerne skarpt og i bedste tilfælde bliver det en oplevelse for livet.” Sådan fortæller carlsbergdanmark.dk om sammensætningen af mad og øl.

”Harmoni er målsætningen for ethvert godt måltid. Hovedreglen er, at der skal være overensstemmelse mellem øllets og madens fylde. En fyldig ret kræver en fyldig øl, mens en let ret kræver en let øl osv. Næst efter fylden er det vigtigt at få styr på balancen i smagsintensiteten. Smager maden meget kraftigt, f.eks. som følge af en kraftig krydring, skal man være varsom med at vælge en øl med beskeden smag. Omvendt kan en smagskraftig øl nemt komme til at overdøve en skrøbelig delikat ret.” Harmoni i måltider er altså nøglen, hvis du spørger jacobsenbryg.dk.

Herligt udvalg fra Nørrebro Bryghus

Vi tilbyder også et skønt udvalg af fadøl fra Nørrebro Bryghus.
Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget mange typer af øl – alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde samt sommerfriske til vintervarmende.

Når du besøger os, er du meget velkommen til at spørge tjeneren om udvalget på flaske.

Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge

Har du aldrig smagt Aalborg Taffel Akvavit- den originale krystalklare danske kommenakvavit?

Så er du virkelig gået glip af noget af en smagsoplevelse. Den siges nemlig at være akvavittens ukronede konge.

Det var brændevinspioneren Isidor Henius, der i 1846 første gang satte flasken med den karakteristiske rød-hvide etiket på frokostbordet, og dér har den holdt sig lige siden. Aalborg Taffel Akvavit, eller Rød Aalborg, er fortsat Danmarks mest populære spiritus. Den er både med, når danskerne dækker op til frokost, og når kongehuset inviterer til taffel.

Men det er ikke kun den ”Røde Aalborg”, som er på hylden til frokosten på Husmanns Vinstue. Vi har et bredt udvalgt af akvavitter og snapse. I vores udvalg finder du flest fra Danmark, men også lidt fra vores nordiske venner. På nuværende tidspunkt tæller det 33 forskellige.

Vi tilbyder dig altså en smagspalet, som kommer forbi det traditionelle, utraditionelle og det anderledes.

Skål og velbekomme.

BOOK DIT BORD HER

Lad dig friste og gå på opdagelse i vores mange lækre smørrebrød, hvor du selv kan sammensætte din frokost. Du kan også prøve vores populære og nøje sammensatte menuer.

DRIKKE

læs mere

MAD

læs mere

SELSKABER

læs mere

RESERVATION

læs mere