Drikkevarer

 

Til en traditionel dansk frokost hører øl og snaps, og vores betjening hjælper gerne med at sammensætte øl og snaps til maden og til Dem. Vores leverandører af drikkevarer er valgt med største omhu. For at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste gæster, har vi det fulde sortiment fra Carlsberg, Jacobsen og Aalborg Akvavit.

foto_13Forskellige Jacobsen øl på flaske på bardisken i Husmanns Vinstue

  CARLSBERG Fra vores gamle Carlsberg øltønde tilbyder vi på fad Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic, resten af sortimentet serveres på flaske. Vores gamle Carlsberg øltønde vidner om, at vi har et langt og godt samarbejde med Carlberg. Vi deler værdier omkring høj kvalitet, stolte traditioner og spændende historie.

foto_16En perlende kold Carlsberg skænket fra fad på Husmanns Vinstue

“I enhver gastronomisk komposition gælder det om at balancere de forskellige smagsnuancer til en samlet oplevelse. Det samme er tilfældet, når du skal matche mad og øl. Du kan gå efter harmoni og balance – eller kontrast og spænding. Når man arbejder med øl og mad, er essensen at efterstræbe en harmoni, hvor vores sanser bliver både udfordret og behaget, uden at nogen af delene får overtaget. Ved et sådant harmonisk møde står detaljerne skarpt og i bedste tilfælde bliver det en oplevelse for livet.” ~ carlsbergdanmark.dk   JACOBSEN Fra vores Jacobsen fadølshane serverer vi årstidens øl, resten af sortimentet findes på flaske. Jacobsen er øl der ligesom Husmanns Vinstue emmer af både historie og nutid. Jacobsen er øl i udvikling med kvalitet for øje.

foto_17Jacobsens gode øl skænket på Husmanns Vinstue

”Harmoni er målsætningen for ethvert godt måltid. Jacobsen har et alsidigt sortiment der byder ind på de fleste retter. Hovedreglen er at der skal være overensstemmelse mellem øllets og madens fylde. En fyldig ret kræver en fyldig øl, mens en let ret kræver en let øl osv. Næst efter fylden, er det vigtigt at få styr på balancen i smagsintensiteten. Smager maden meget kraftigt, f.eks. som følge af en kraftig krydring, skal man være varsom med at vælge en øl med beskeden smag. Omvendt kan en smagskraftig øl nemt komme til at overdøve en skrøbelig delikat ret.” ~ jacobsenbryg.dk   AALBORG AKVAVIT Aalborg Akvavit bryster sig af at være ”prikken over i’et” på den gode frokost. Det kan vi ikke være uenige i, og vi serverer derfor det fulde sortiment. Vi guider gerne Deres snapse-valg så det passer til Dem og Deres frokost.

foto_15Snaps fra Aalborg Akvavit serveret til en god frokost på Husmanns Vinstue

  ”Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge – den originale krystalklare danske kommenakvavit. Det var brændevinspioneren Isidor Henius, der i 1846 første gang satte flasken med den karakteristiske rød-hvide etiket på frokostbordet, og dér har den holdt sig lige siden. Aalborg Taffel Akvavit – eller Rød Aalborg, som den også kaldes – er fortsat Danmarks mest populære spiritus. Den er både med, når danskerne dækker op til frokost, og når kongehuset inviterer til taffel. Sæt prikken over i’et til din frokost med den rette snaps” ~ aalborgakvavit.dk